Græsk pizza med spinat, spejlæg og ægte fetaost

Prøv en anderledes og velsmagende opskrift på en græsk pizza med masser af fetaost

Ingredienser:

1 pakke pizzadej

toppings:
4 spsk. tomatsauce
1 ¼ dl rød peber i små tern
5-6 stykker peperoni eller anden pølse efter eget valg
½ liter blancheret spinat
1 fed hvidløg, finthakket
3 æg
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
En knivspids salt

Til feta-creme:
250 g traditionel Minerva feta eller Minerva økologisk feta
2 spsk. græsk yoghurt
 

Sådan tilbereder du pizza med spinat, spejlæg og ægte græsk fetaost:

Drys mel på en plan overflade og rul pizzadejen ud. Glat dejen ud ved hjælp af en kagerulle til, den opnår den tykkelse du ønsker.

Læg dejen på en pande, der er blevet smurt eller sprayet med olivenolie. Panden skal kunne holde til at komme i ovnen.

Bland alle ingredienserne til feta-cremen i en blender og fordel den jævnt på toppen af dejen.

Fordel tomatsauce på dejen og drys med paprika og hakket hvidløg

Fordel blancheret spinat og peperoni på dejen og drys med salt.

Slå tre æg ud og placer dem på dejen som spejlæg. Stænk med olivenolie.

Pizzaen bages ved 180° i ca. 10-12 minutter i en forvarmet ovn. Serveres straks.

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en græsk pizza med masser af fetaost fra Minerva. Den bliver et hit!

Prøv også vores opskrift på 
græske pandekager med ægte fetaost fra Minerva.

”Uden tvivl den bedste tømmermændskur dagen efter jeg har været i byen med drengene. Nogen gange laver vi den endda også inden - Spinat, spejlæg og masser af feta passer underligt nok bare godt sammen, og så kan man jo mixe opskriften op med forskellige toppings, som man har lyst.”
 
Forberedelsestid: 30-60 min.
Sværhedsgrad: Moderat

Kategori: Hovedret
Sæson: Hele året
Ingredienser: Grøntsager, æg, ægte fetaost