Pastasalat med græsk fetaost

En let og frisk opskrift på den velkendte pastasalat med feta

Ingredienser:

1 pakke penne pasta
2 store tomater i små tern
1 rødløg, skåret i ringe
250 g traditionel Minerva feta eller Minerva økologisk feta
3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Tilsæt agurk, rød peber, Kalamata oliven eller andre grøntsager efter eget valg
Persille, salt og peber efter behov
 

Sadan tilbereder du pastasalat med græsk fetaost:

Kog pastaen efter instruktioner på pakken. Fjern vandet og lad pastaen køle af.

Rens og klargør grøntsagerne. Tilføj dem til pastaen.
Smuldr fetaost og tilføj til retten.

Tilføj olie, persille, salt og peber og rør rundt til retten er godt blandet.
Serveres kold.

Den klassiske pastasalat med et tvist af middelhavsområdet køkken. Går godt sammen med andre græske retter, som forret eller som en del af et større måltid.

Prøv også opskriften med salatost med Middelhavets krydderurter fra Minerva for et ekstra pift.

”Jeg elsker at kunne lave noget hurtigt og sundt når jeg bliver småsulten. Pastasalaten er min favorit fordi den er frisk og lækker – og fordi jeg kan bruge så meget feta som jeg har lyst, selvfølgelig.”
 
Forberedelsestid: 30 min.
Sværhedsgrad: Begynder

Kategori: Appetizer, salat
Sæson: Hele året
Ingredienser: Grøntsager, pasta, ægte fetaost