Pandekage med græsk fetaost

Mangler du en ny opskrift på pandekager? Prøv vores spændende version med ægte græsk feta

Ingredienser:

200 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
1 æg
2½ dl mælk
50 g smør
150 g traditionel Minerva feta eller Minerva økologisk feta
1-2 spsk. smør til stegning
Sesamfrø efter behov
 

Fremgangsmåde:

Pisk æg og mælk sammen i en skål. Smelt smørret og tilsæt til blandingen.

Tilsæt mel, bagepulver og salt under omrøring indtil blandingen bliver til en fast dej.

Smuldr 150 g Minerva fetaost og kom den i dejen.

Smelt en smule smør på en pande ved høj varme. Tilsæt en skefuld dej, så snart smørret begynder at simre. Steg pandekagen i ca. 3 minutter og hold øje med, at den begynder at rejse sig. Steg 3 min. på den anden side.

Fortsæt med resten af dejen. Tilføj smør efter behov undervejs.

Drys med sesamfrø og den resterende feta og server straks.

Pandekagerne er en anderledes og frisk udgave af den klassiske pandekage. Nyd dem som snack eller som del af et balanceret morgenmåltid.

Gør retten 100% økologisk med økologiske mælkeprodukter og Minervas
økologiske fetaost.

”Det er altid et hit når jeg serverer pandekager til morgenmad. Den her opskrift er meget sundere end de normale, som indeholder meget sukker og smør. Men det gør ikke noget, fordi fetaen fra Minerva gør dem spændende og lækre.”

 
Forberedelsestid: 30-60 min.
Sværhedsgrad: Moderat

Kategori: Snack, morgenmad
Sæson: Hele året
Ingredienser: Æg, ægte fetaost