Omelet med græsk fetaost, kalkun og tomat

Prøv denne super nemme og velsmagende opskrift med masser af fetaost og kalkun

Ingredienser:

6 æg
4 skiver graviera ost (traditionel græsk ost) eller en anden smagfuld ost efter eget valg
4 stykker røget kalkun
5 spsk. traditionel Minerva feta eller Minerva økologisk feta
2 store tomater i tern
2 spsk. mælk
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 stor rød peber i tern
friskkværnet salt og peber efter behov
 

Sådan tilbereder du omelet med ægte feta, kalkun og tomat:

Pisk æg og mælk sammen.

Varm olivenolien i en pande og tilsæt æggeblandingen, og bag omeletten ved svag varme, indtil den ene side er brun. Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner.

Drys med Minerva fetaost, osteskiverne, kalkunstykkerne, rød peber og tomater på den ene halvdel af omeletten. Drys med salt og peber efter behov.

Lad omeletten stege indtil fetaen begynder at smelte. Fold den tomme halvdel over den fyldte, og server straks. 

Nyd omeletten som en del af et balanceret morgenmåltid, eller som appetizer.

Er du også vild med Middelhavskøkkenet? Prøv vores indbydende opskrift på
kylling med citron, oregano og ægte græsk fetaost.

”En omelet til morgenmad, så er jeg kommet godt i gang for resten af dagen. Jeg har prøvet med både salatosten, den traditionelle feta og den økologiske feta fra Minerva. Jeg ved faktisk ikke, hvilken jeg bedst kan lide. De er alle gode, så det er nok lidt op til humøret hvilken en jeg vælger.”
 
Forberedelsestid: 30-60 min.
Sværhedsgrad: Begynder

Kategori: Appetizer, Morgenmad
Sæson: Hele året
Ingredienser: Grøntsager, ægte fetaost, kalkun