Kylling med citron, oregano og fetaost

Eksperimenter med søndagskyllingen med denne opskrift - selvfølgelig med rigeligt ægte græsk feta.

Ingredienser:

1 stor kylling skåret i mellemstore stykker
1 stort løg, revet
250 ml. ekstra jomfru olivenolie
250 ml. hvidvin
250 gr. original græsk feta eller økologisk græsk feta fra Minerva i tern 
Saft af 1 citron
1 spsk. oregano
Salt og peber efter behov

 

Sadan tilbereder du kylling med citron, oregano og original græsk feta eller økologisk feta fra Minerva:

Varm olien i en stor gryde og svits kyllingestykkerne indtil de er brunet.
Tilsæt løg og fortsæt sautering under omrøring.

Tilsæt vin, salt og peber og reducer varmen. Lad retten koge i ca. 45-60 minutter indtil saucen er kogt ind.

Tilsæt citronsaft. Omrør og tilsæt original græsk feta eller økologisk feta fra Minerva og oregano.

Rør for sidste gang og server retten varm sammen med kartofler efter eget valg.

Med original feta græsk eller økologisk feta fra Minerva bliver søndagskyllingen ekstra populær hos hele familien eller dit middagsselskab.  

”Når jeg spørger børnene hvad de synes vi skal have til middag falder valget meget ofte på kylling med den økologiske feta fra Minerva. Så det hænder, at vi nu får den flere gange om ugen.”
 
Læs mere om original feta fra Minerva og økologisk feta fra Minerva.  
du finder original græsk feta og økologisk græsk feta fra Minerva i din lokale Superbrugs, Irma eller Kvickly.

Prøv også opskriften med salaost med Middelhavets krydderurter fra Minerva for et ekstra pift.
 
Billede af Kylling med citron, oregano og original græsk feta fra MinvervaForberedelsestid: 30-60 min.
Sværhedsgrad: Begynder

Kategori: Hovedret
Sæson: Hele året
Ingredienser: Kylling, feta