Græsk salatost med urter fra Minerva

Tre urter fra Middelhavsområdet fuldender oplevelsen

Minerva har lavet en græsk salatost med urter, som en dejlig variant med rød peber, timian og oregano. Vores feta er kendetegnet ved sin unikke dejlige karakteristiske smag og denne variant med interessante urter er ingen undtagelse. Det er en variation som er et dejligt alternativ til vores klassiske græske fetaost eller den økologiske fetaost. Fetaost fra Minerva har en unik konsistens, som opnås fordi dyrene går i den frie Græske natur, hvormed mælken præges af den unikke græske flora. Desuden bidrager den helt unikke forarbejdningsproces som osten har gennemgået også til den dejlige konsistens. Du kan læse om forarbejdningsprocessen længere nede på siden.
Græsk salatost med urter fra Minerva er en delikat ingrediens i både varme og kolde retter eller serveret som tilbehør. Find dejlige forslag til hvordan du kan bruge græsk salatost med urter fra Minerva i din madlavning under menupunktet Opskrifter med græsk feta.

Smag på middelhavets krydderier i hverdagen med græsk salatost

Vi har valgt de tre krydderier der indgår i græsk salatost med urter med stor omtanke, idet vi synes de komplimenterer hinanden på den perfekte måde. En af vores faster købere beskrev det for os på denne måde:
”Den pikante timian danner et spændende samspil med den søde røde peber mens oreganoen fuldender oplevelsen og giver den skønne oplevelse af middelhavets køkken. Derfor er græsk salatost med urter blandt dagligdagens favoritter.”
Prøv græsk salatost med urter i dag og se om ikke også du vil synes om samspillet mellem dens dejlige smagsnuancer.

Ægte græsk feta stiller helt særlige krav

For at kunne leve op til betegnelsen af ægte græsk feta, som er en beskyttet oprindelsesbetegnelse (PDO), skal vores græske salatost med urter udover at komme fra et særligt anerkendte område i Grækenland bearbejdes efter helt bestemte teknikker, og der må kun anvendes specielt sammensatte ingredienser.
Den ægte græske feta indeholder aldrig komælk men kun en kombination af fåremælk og gedemælk. Den græske feta opbevares altid i saltlage, hvilket er en af de vigtigste årsager til at græsk salatost får dens enestående smag og konsistens.
Du kan købe fetaost fra Minerva i Superbrugsen, Irma eller Kvickly og opleve dens spændende smagsindtryk allerede i dag.
 
 
 
Billede af salatost fra MinervaSalatost med rød peberfrugt, oregano og timian
Blød græsk ost af fåre- og gedemælk med peberfrugt, oregano og timian, 23 % fedt.
 
Fremstillet af græsk pasteuriseret fåre- og gedemælk.
 
Fedt i tørstof: Min 43 %
Fugt: maks. 58 %
 
Ingredienser: 86 % pasteuriseret fåremælk, 10 % pasteuriseret gedemælk, mælkesyrekultur, salt (1,8 %), rød peberfrugt, krydderurter (oregano, timian).
 
Opbevares på køl ved maks. +5°C
 
Produceret på Episkopiko Ionnina af Minerva S.A. Edible Oils Enterprises
165 Tatoiou Str. & Odysseos Str. 144 52 Metamorfosis, Athen-Grækenland
www.minerva-foods.com
 
Produceret i Grækenland
 
Nettovægt: 150g
Næringsindhold salatost med urter fra Minerva(*) Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kJ / 2000kcal)


(**) Ernæringsmæssige Referenceværdier
Denne pakke indeholder 6 portioner x 25g