Græsk salat med fetaost

Prøv den vel nok mest kendte græske opskrift med feta: Græsk salat

Ingredienser:

1 mellemstor tomat i skiver
1 agurk i skiver
300 g Minerva klassisk eller økologisk feta, smuldret, i tern eller som en skive, efter smag og behag.
1 rød peber i tern
1 grøn peber i tern
1 gul peber i tern
1 rødløg i tynde skiver
2 tsk. kapers
2 spsk. frisk oregano
2 spsk. frisk timian
¾ dl extra jomfru olivenolie
2 tsk. vineddike
2-2,5 dl Kalamata oliven
 

Sådan tilbereder du græsk salat med ægte græsk feta eller økologisk feta fra Minerva:

Forbered grøntsagerne – tomaten, agurken og pebrene - og put dem i en salatskål.

Tilføj rødløg, kapers og Kalamata oliven. Tilføj Minerva klassisk eller økologisk feta.

Drys med timian og oregano. Tilføj olivenolie, vineddike og salt og peber efter behov. Salaten er parat til at blive serveret.

Nyd salaten som en lækker traditionel græsk appetizer eller som tilbehør til f.eks. lammekølle med ægte græsk feta.

”Man går aldrig galt i byen med en græsk salat som tilbehør til aftensmaden. Salaten skal selvfølgelig være med feta, og her er jeg særligt glad for Minervas ægte traditionelle feta. Med opskrifter her smager den præcis som hvis jeg havde været på en græsk restaurant ved Middelhavet.”

Du kan også krydre opskriften op med Minerva salatost med Middelhavets krydderurter for et nyt og spændende smagsindtryk.

 
Græske salat med masser af ægte græsk fetaForberedelsestid: 15-30 min.
Sværhedsgrad: Begynder

Kategori: Appetizer, salat, tilbehør
Sæson: Hele året
Ingredienser: Grøntsager, ægte fetaost