Boutrida - stegte grøntsager med feta

Boutrida er en perfekt opskrift til vegetaren, fetaelskeren eller til dig som bare godt kan lide Middelhavskøkkenet

Ingredienser:

250 gr. grønne bønner
500 gr. bladbede
250 gr. squash
250 gr. okra
3 mellemstore kartofler
1 mellemstor aubergine
1 kilo modne tomater
5 fed hvidløg
Minerva klassisk eller økologisk feta
Ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber efter behov
 

Sådan tilbereder du Boutrida med fetaost:

Rens og skyl bønner og bladbede og kog dem i fem minutter. Afdryp dem og skær dem i stykker.

Rens og skær squash, kartofler og aubergine i stykker. Lad okraen være hel.

Opvarm olivenolie i en stegepande og tilføj alle grøntsagerne sammen med hakket hvidløg og sauter det lidt.

Flå og hak tomaterne. Put tomaterne og de andre grøntsager i en smurt bradepande.

Bag grøntsagerne i en forvarmet ovn i 30 minutter ved 180°. Kontroller undervejs, om det er nødvendigt at tilføje lidt vand.

Retten serveres med smuldret traditionel eller økologisk Minerva feta.


Opskriften er en spændende og sund appetizer med masser af fetaost, som også kan bruges som alternativ til den klassiske græske salat.  

”Om man er vegetar eller ej, så behøver denne ret intet kød for at være lækker. Bønnerne, auberginen og okraen passer vildt godt sammen med Minervas feta. Jeg elsker bare denne opskrift.”

Vidste du at vi får mælken til vores økologiske feta fra kun 30 særligt udvalgte økologiske landbrug?



 
Forberedelsestid: 30-60 min.
Sværhedsgrad: Moderat

Kategori: Appetizer, tilbehør
Sæson: sommer
Ingredienser: Ægte fetaost, grøntsager