Økologisk græsk feta fra Minerva

Naturlig økologisk græsk feta

Når du vælger økologisk græsk feta fra Minerva, er du selvfølgelig sikker på den gode smag og høje kvalitet, som alle Minervas produkter er kendt for. Derudover er du sikret at produktionen er sket under hensyntagen til de krav til der er gældende for økologiske produkter, herunder brug af økologisk foder dyrevelfærd med mere. Nyd den gode let salte og unikke fetasmag med den græske økologiske fetaost fra Minerva. Osten er elsket for altid at give dine retter det lille ekstra eksotiske pift.

De dyr der leverer mælk til den gode fetaost fra Minerva lever i den frie natur i det område af Grækenland er officielt anerkendt til at kunne levere varebetegnelsen original feta. Det er netop det, der giver vores græske feta sine enestående smagsnuancer og behagelige konsistens.
Vi spurgte en køber hvorfor han valgte den økologiske græske feta fra og han valgte at beskrive det sådan:
 "Det er vigtigt for mig, at de varer jeg køber lever op til den høje standard ved økologi. Så er jeg sikker på at de varer vi spiser og støtter overholder standarderne for økologisk dyrkede produkter. Med økologisk græsk feta er jeg sikker på både at få den gode smag af Minerva fetaost til madlavningen og at støtte op om økologiske principper." 
Jonas Holm, køber af økologisk fetaost fra Minerva.


Du kan bruge økologisk græsk feta i mange typer retter
 

Den økologiske fetaost fra Minerva egner sig fortrinligt til at bruge i en lang rækker af retter – både kolde og varme. Du kan se et stort udvalg af forslag til at bruge økologisk fetaost fra Minerva under menupunktet Opskrifter med græsk feta.
Smag ægte græsk økologisk feta!
Den ægte græske feta indeholder aldrig komælk men kun en kombination af fåremælk og gedemælk.  Den græske feta opbevares altid i saltlage, hvilket er en af de vigtigste årsager til at osten får dens enestående smag og konsistens.
Vores græske feta produceres med stort fokus på at opnå en vare, der altid er af højeste kvalitet. Fetaost er produceret i Grækenland i årtusinder og er en anerkendt del af den græske kulturarv. Vi gør os derfor hver dag umage for til fulde at leve op til dette forpligtende kvalitetsstempel og at levere endnu mere.
 

Ægte økologisk græsk feta stiller helt særlige krav

For at kunne leve op til betegnelsen af ægte græsk feta som er en beskyttet oprindelsesbetegnelse (PDO), skal osten udover at komme fra et særligt anerkendte område i Grækenland bearbejdes efter helt bestemte teknikker, og der må kun anvendes specielt sammensatte ingredienser.
Den ægte græske feta indeholder aldrig komælk men kun en kombination af fåremælk og gedemælk. 
Smag selv forskellen på ægte græsk feta – du finder Minerva i din lokale Superbrugs, Irma eller Kvickly
Se vores lækre opskrifter med Græsk feta her:
 

Billede af økologisk feta fra MinervaØkologisk feta
Økologisk feta ost beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB)
 
Af 100 % græsk pasteuriseret fåremælk og gedemælk fra økologiske landbrug 
 
Fedt i tørstof: Min 43 %
Fugt: maks. 56 %
 
Opbevares på køl ved maks. +5°C
 
Produceret på Episkopiko Ionnina af Minerva S.A. Edible Oils Enterprises
165 Tatoiou Str. & Odysseos Str. 144 52 Metamorfosis, Athens-Greece
www.minerva-foods.com
 
Produceret i Grækenland
 
Nettovægt: 150g

Næringsindhold økologisk feta fra Minerva(*) Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kJ / 2000kcal)


(**) Ernæringsmæssige Referenceværdier
Denne pakke indeholder 6 portioner x 25g