Økologisk græsk feta i tern fra Minerva

Nemt og smagfuldt

Minerva Økologisk Feta i Tern er en nem og praktisk løsning i en travl hverdag. Samme gode kvalitet som vores feta i skiver, men lige klar til brug i sin salat. Brug den som drys på en traditionelt græsk salat med tomat, agurk og oliven, eller på tomatsalat med rødløg i skiver og en skøn dressing. Eller som snack eller del af en tallerken med lækre Middelhavs-forretninger: Charcuteri, marinerede grøntsager, skaldyr og ost.


Naturlig økologisk græsk feta
 

Når du vælger økologisk græsk feta fra Minerva, er du selvfølgelig sikker på den gode smag og høje kvalitet, som alle Minervas produkter er kendt for. Derudover er du sikret at produktionen er sket under hensyntagen til de krav til der er gældende for økologiske produkter, herunder brug af økologisk foder dyrevelfærd med mere. Nyd den gode let salte og unikke fetasmag med den græske økologiske fetaost fra Minerva. Osten er elsket for altid at give dine retter det lille ekstra eksotiske pift.

 

De dyr der leverer mælk til den gode fetaost fra Minerva lever i den frie natur i det område af Grækenland er officielt anerkendt til at kunne levere varebetegnelsen original feta. Det er netop det, der giver vores græske feta sine enestående smagsnuancer og behagelige konsistens.

Ægte økologisk græsk feta stiller helt særlige krav

For at kunne leve op til betegnelsen af ægte græsk feta som er en beskyttet oprindelsesbetegnelse (PDO), skal osten udover at komme fra et særligt anerkendte område i Grækenland bearbejdes efter helt bestemte teknikker, og der må kun anvendes specielt sammensatte ingredienser. Den ægte græske feta indeholder aldrig komælk men kun en kombination af fåremælk og gedemælk. Smag selv forskellen på ægte græsk feta – du finder Minerva i din lokale Superbrugs, Irma eller Kvickly Se vores lækre opskrifter med Græsk feta her: opskrifter

Billede af økologisk feta fra MinervaØkologisk feta
Økologisk feta ost beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB)
 
Af 100 % græsk pasteuriseret fåremælk og gedemælk fra økologiske landbrug 
 
Fedt i tørstof: Min 43 %
Fugt: maks. 56 %
 
Opbevares på køl ved maks. +5°C
 
Produceret på Episkopiko Ionnina af Minerva S.A. Edible Oils Enterprises
165 Tatoiou Str. & Odysseos Str. 144 52 Metamorfosis, Athens-Greece
www.minerva-foods.com
 
Produceret i Grækenland
 
Nettovægt: 150g

Næringsindhold økologisk feta fra Minerva(*) Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kJ / 2000kcal)


(**) Ernæringsmæssige Referenceværdier
Denne pakke indeholder 6 portioner x 25g